Onderhoud van uw woning

Wanneer onderhoud aan vastgoed en woning tijdig wordt uitgevoerd kan dit vele problemen voorkomen. Wanneer u onderhoud laat uitvoeren door Jan Meeuws Bouwbedrijf dan weet u zeker dat potentieele problemen aan uw woning voorkomen worden.

Wij kunnen uw woning inspecteren op daken, goten en kozijnen. Er wordt gekeken naar eventuele vochtplekken, lekkages of scheuren. Ook bekijken wij het hang- en sluitwerk, voegwerk en nog veel meer. Mocht er onderhoud nodig zijn zullen wij dit met u overleggen welke reparaties of vervangingen nodig zijn. Voor reparatie zal een prijsopgave gemaakt worden zodat u de kosten vooraf inzichtelijk heeft.

Renovatie werkzaamheden

Bij het (gedeeltelijk) vernieuwen van uw woning of bedrijfspand zijn wij u graag van dienst. Van kleine renovatiewerkzaamheden zoals het vervangen van deuren en kozijnen tot aan het vervangen van een compleet dak van uw woonhuis. Jan Meeuws Bouwbedrijf beschikt over de juiste mensen en middelen om deze werkzaamheden vlot en vlekkeloos te laten verlopen. Aan het einde van het renovatieproces zal het pand weer in zijn oorspronkelijke staat verkeren en klaar zijn voor de toekomst.

Calamiteiten? Snel verholpen

Ook al heeft u uw pand goed onderhouden, er kunnen altijd onverwachte dingen gebeuren. Denk hierbij aan schade door storm of brand. Misschien een inbraak of lekkage. Bij dit soort kleine klussen staat Jan Meeuws bouwbedrijf ook voor u klaar.

33 23-05-2012 De dakplaten worden m.b.v. de verreiker met een klem keurig op hun plaats gelegd. DSC01263