Woning laten verbouwen

Groter wonen zonder te moeten verhuizen, of bent u op zoek naar meer woonplezier? dit is mogelijk door woning uitbereiding of een aanbouw. Door een dakopbouw of dakkapel creëert u in uw eigen huis meer ruimte die u nodig heeft. Maar dit wilt u natuurlijk wel door een specialist laten doen. Jan Meeuws Bouwbedrijf stelt u en uw wensen centraal om een aanbouw of verbouwing te realiseren. Oftewel: verbouwen om zo te wonen zoals ú dat graag wilt.

Zo kunnen we een garage aanbouwen, een serre plaatsen of uw woonkamer vergroten. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Aanbouw Someren

De meest voorkomende woninguitbreiding is een vergunningsvrije aanbouw. Uitbouwen kan vergunningsvrij tot twee en een halve meter uit de achtergevel. Dit soort aanbouw is op een korte termijn te realiseren. De nieuwe achtergevel is op vele manieren uit te voeren, zodat er altijd een passende invulling voor u is. Bijvoorbeeld een glasdakconstructie over de laatste meter van de aanbouw behoort tot de mogelijkheden, waardoor u geen licht kwijt raakt in de huidige ruimte.

Dakopbouw of dakkapel laten maken

Een dakopbouw is een goede manier om uw woning relatief snel en eenvoudig uit te breiden. Wanneer u aan kinderen denkt is een bovenverdieping al snel te klein. In dit geval is een dakopbouw ideaal, daarnaast wordt uw woning simpelweg ook meer waard.

Met een dakkapel zorgt u voor extra ruimte en licht op bijvoorbeeld uw zolderverdieping. Hiermee creëert u als het ware een extra kamer. Dit kan in principe in alle maten en uitvoeringen, wij zijn gespecialiseerd in dakkapellen op maat, op ieder type huis is dit mogelijk.

IMG_0193 IMG_0194