Aannemer Someren

Wanneer u besluit om een nieuw huis te gaan bouwen dan is het belangrijk dat dit volledig aan uw wensen en eisen voldoet. Jan Meeuws Bouwbedrijf zorgt ervoor dat alles omtrent de bouw tot in de puntjes georganiseerd wordt. Vanwege de connecties met verscheidene vakmensen zijn wij in staat om het gehele project op ons te nemen, dit betekent voor u slechts één aanspreekpunt. Wij luisteren naar u als klant en denken voortdurend met u mee, zodat u zeker weet dat het een huis van uw dromen wordt.

Van idee tot realisatie

Misschien heeft u alleen een idee, misschien heeft u de bouwtekeningen al klaar liggen. Wij gaan samen met u aan tafel zitten om uw wensen zo goed mogelijk tot realisatie te brengen.

U kunt bij Jan Meeuws Bouwbedrijf voor alle soorten nieuwbouwplannen terecht. Door de flexibiliteit en ervaring in alle soorten bouw- en renovatiewerkzaamheden kunnen we voor elke situatie de beste oplossing bieden. Tijdens het proces wordt er natuurlijk rekening mee gehouden met de standaarden en de laatste veiligheidseisen die vandaag de dag gesteld worden aan nieuwbouwwoningen

Alles geregeld door Jan Meeuws Bouwbedrijf

Wij ontnemen u de zorg door de gehele regie te voeren. Betrouwbare vakmensen van installateur tot een dakdekker worden door ons verzorgd. Wij werken uitsluitend met ervaren vakmensen die in bewoonde situaties kunnen werken om zo min mogelijk overlast van de bouw te veroorzaken. U krijgt vooraf inzicht in de kosten en de planning waar wij ons ook aan zullen houden. Er is niets vervelender dan langer met uw verbouwing zitten dan verwacht. Afspraak is afspraak!

IMG_0386 IMG_0238